Over mij
Ik ben geboren in de jaren 60. Ik heb een koksdiploma en werk al meer dan 35 jaar in de horeca. Ik heb kunnen kennis maken met de verschillende facetten van de horeca : zaal, keuken, fastfood, bedrijfskeuken, catering, workshops en klassieke keuken. Sinds 2005 werk ik in het buitengewoon onderwijs en probeer mijn passie voor voeding over te brengen naar de studenten. We hebben verschillende projecten kunnen realiseren voor onze studenten zoals werken met topchefs op het event Special Olympics in Antwerpen en een pop-up voor de studenten van de KDG te Antwerpen. Daarnaast werken we ook samen met bedrijven die de kennis van onze studenten kunnen voeden.
Buiten leerkracht zijn ben ik ook moeder van twee twintigers die een onverzadigde honger hebben, twee sporters die de nodige kcal per dag moeten innemen en dus ook het nodige koken. Buiten mijn zonen heb ook een kritische man die alles in vraag stelt, maar toch graag proefkonijn speelt voor alles wat ik klaarmaak. Soms op eigen risicoΒ . Hoewel er weinig tijd overblijft zijn de wandelingen met mijn hond Harvey een welkome afwisseling en ook denkmomenten voor nieuwe gerechten.
Door het ouder worden zijn er nog meer hobby’s bijgekomen: voedingsvideo’s maken, multimedia ontdekken en hobby food fotografie voor Instagram. Ik denk dat uit alles blijkt dat voeding de rode draad door heel mijn leven is. Ik hoop deze passie ook met jullie te kunnen delen. Op de website is er ook een contactformulier het zou fijn zijn als jullie je vragen of resultaten met mij delen via het kanaal dat jullie kiezen. Ik kijk uit naar jullie enthousiasme π¨βπ³π©βπ³.