Paëlla
Grondstoffen 300 gram paellarijst (bijvoorbeeld Bomba-rijst)200 gram kipfilet, in stukjes gesneden150 gram sperziebonen, gehalveerd1 rode paprika, in reepjes gesneden1 tomaat, geraspt1 ui, fijngehakt2 teentjes knoflook,
Grondstoffen 300 gram paellarijst (bijvoorbeeld Bomba-rijst)200 gram kipfilet, in stukjes gesneden150 gram sperziebonen, gehalveerd1 rode paprika, in reepjes gesneden1 tomaat, geraspt1 ui, fijngehakt2 teentjes knoflook,
Ingrediënten: 4 kippenbouten zwarte mole (recept zie sauzen en dips) 250 ml kippenbouillon olie oregano Bereiding: Kruid de kippenbouten met peper en zout. Verhit de
Ingrediënten: 500 gr pappardelle 300 gr kippenreepjes 1 zakje Italiaanse diepvriesgroenten (Lidl) 50 gr veldsla 2 el pecorino kaas 1el pijnboompitten olijfolie basilicum Bereiding: Kook
Ingrediënten: 1 ui1 teen knoflook100 gram wortel½ eetlepel (olijf)olie1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd200 gram bloemkoolrijst100 gram tuinerwten (diepvries)½ blokje groentebouillon50 gram geraspte kaas, 2 eetlepels
Ingrediënten: 400 gr zalm 400 gr aardappelen rub (zie basissen) 200 gr roomkaas scheutje kookroom groene kruiden naar keuze (optioneel mierikswortel) 100 gr zeekraal kerstomaatjes
Ingrediënten 1 kip 300 g champignons 3 wortelen 2 lente-uitjes1 groot rode ui 2 el tomatenconcentraat 5 dl rode wijn 2,5 dl sake 3 el
Ingrediënten: 100 gr Champignons en look 4 wortelen kruiden voor de wortelen: kardemon peulen (2), koriander gemalen 1/2 tl, gemberpoeder 1/2 tl, 1/2 tl gemalen
Grondstoffen: 400 gr kippenfilet 250 gr champignons 2.5 dl room 1 bussel peterselie Bouchee (koekske) 750 ml kippenbouillon (zelf maken kijk bij basisbereidingen) 30 gr
Ingredïenten: 2 citroenen1 koffielepel gemalen komijn2 goudbrasems (400 g/stuk)4 teentjes knoflook1 bosje koriander10 cl olijfolie1 eetlepel zacht pimentpoeder1 rode peperzout Bereidingswijze: Spoel en dep de
Navigatie
Recepten