Ingrediƫnten:
500 gr pappardelle
300 gr kippenreepjes
1 zakje Italiaanse diepvriesgroenten (Lidl)
50 gr veldsla
2 el pecorino kaas
1el pijnboompitten
olijfolie
basilicum
Bereiding:
Kook de pappardelle in ruim kokend water volgens instructies op verpakking.
Bak in een ruime pan de kippenreepjes aan in boter zodat ze een krokant korstje krijgen breng op smaak met peper en zout. Schep de kippenreepjes uit de pan en zet opzij.
Stoof de diepvriesgroenten aan in boter in dezelfde pan van het vlees.
Voor de pesto doe je in een hoge maatbeker de veldsla, pecorino kaas pijnboompitten en een beetje olie met een staafmixer alles mixen indien nodig voeg je nog olie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de pappardelle, kip en groenten samen in de ruime pan, meng alles door elkaar, voeg als laatste de pesto toe.
Schep alles in een diep bord en werk af met basilicum en wat kaas.